Verzenden & Retourneren

Wat is de levertermijn van mijn bestelling?

Wij proberen je pakje steeds zo snel mogelijk te verzenden. Wanneer we jouw betaling ontvangen, wordt je pakket binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen onder de 150 euro bedragen de verzendkosten 5,95 euro binnen België en 7,95 euro naar Nederland. Bij een bestelling van meer dan 150 euro is de verzending gratis binnen België, binnen Nederland vanaf 175 euro.

Wat is de levertermijn na verzending?

Als je pakje verzonden is wordt het de volgende dag aangeboden voor levering, dat geldt ook voor pakjes die verzonden worden naar Nederland.

Met wie verzenden jullie?

Wij verzenden al onze pakjes met DPD, na het verzenden van je bestelling ontvang je een mailtje met je trackingcode en je ontvangt de volgende dag een mail met een geschat aflevermoment. 

Ik heb mijn pakje ontvangen maar had graag een kledingstuk willen omruilen.

Dat is uiteraard geen probleem! Als het kledingstuk omgedragen is en inclusief de originele tags, dan kan je het kledingstuk komen omruilen in de winkel of je kan het opsturen naar de winkel (The Wonder Years, Serpentstraat 8, 9000 Gent). Gelieve in elk geval wel een mailtje te sturen naar hello@thewonderyears.be in geval van een retour zodat wij weten dat we je pakje kunnen verwachten. Als je bestelling door de retour onder het minimumbedrag voor gratis verzending zit, wordt de niet aangerekende verzendkost alsnog afgehouden van het retourbedrag.

Binnen welke termijn kan ik een item omruilen?

Vanaf de dag van ontvangst van je pakket of aankoop in de winkel heb je 14 dagen de tijd om je artikel te retourneren.