Verzenden & Retourneren

Wat is de levertermijn van mijn bestelling?

Wij proberen je pakje steeds zo snel mogelijk te verzenden. Wanneer we jouw betaling ontvangen, wordt je pakket binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen onder de 125 euro bedragen de verzendkosten 5,95 euro binnen België en 7,95 euro naar Nederland. Bij een bestelling van meer dan 125 euro is de verzending gratis binnen België, binnen Nederland vanaf 150 euro.

Wat is de levertermijn na verzending?

Als je pakje verzonden is wordt het de volgende dag aangeboden voor levering, dat geldt ook voor pakjes die verzonden worden naar Nederland.

Met wie verzenden jullie?

Wij verzenden al onze pakjes met DPD, na het verzenden van je bestelling ontvang je een mailtje met je trackingcode en je ontvangt de volgende dag een mail met een geschat aflevermoment. 

Ik heb mijn pakje ontvangen maar ben toch niet helemaal overtuigd.

Dat is uiteraard geen probleem! Als het kledingstuk ongedragen is en inclusief de originele tags, dan kan je het kledingstuk omruilen of retourneren. Het retourneren van een artikel of order kost €5,95 voor verzendingen in België. Dit bedrag zal afgetrokken worden van jouw tegoed na retour. Wanneer je een artikel wilt omruilen worden de retourkosten éénmalig door ons betaald tenzij het gaat om afgeprijsde artikelen. Voor het retourneren van afgeprijsde artikels wordt niet tussengekomen in retourkosten.

Hoe ga je te werk?

 1. Stuur een mailtje naar hello@thewonderyears.be en vermeld hierbij het ordernummer. Zo weten wij dat we je pakje kunnen verwachten.
 2. Vervolgens mailen wij jou een retourlabel.
 3. Print het label, kleef het op de doos en stuur het product ongebruikt terug in de originele verpakking met vermelding van je naam en ordernummer (voorbeeld #10512).
 4. Breng het pakket naar een DPD Parcel Shop naar keuze. Je kan de dichtstbijzijnde Parcel Shop vinden via volgende link:
 • Ruilen voor een ander stuk?
Wil je graag een andere maat of zag je iets anders waar je helemaal blij van wordt? Bestel dit item in de webshop en doorloop de stappen zoals je dat zou doen voor een nieuwe order. 
 • Terugbetaling?      
  • Binnen de veertien kalenderdagen na ontvangst betalen wij jouw retour terug op dezelfde methode als de order betaald werd.
  • Wil je graag een tegoedbon? Laat het ons weten wanneer je ons op de hoogte brengt van de retour en dan mailen we de tegoedbon door na ontvangst van jouw retour.
  • Als je bestelling door de retour onder het minimumbedrag voor gratis verzending zit, wordt de niet aangerekende verzendkost alsnog afgehouden van het retourbedrag.

Binnen welke termijn kan ik een item omruilen of retouren?

Vanaf de dag van ontvangst van je pakket of aankoop in de winkel heb je 14 dagen de tijd om je artikel te retourneren.

Welke items mag ik niet retouren?

 • Om hygiënische redenen, worden fopspenen en bad- & ondergoed niet geretourneerd.
 • Artikels waarvan de labels verwijderd zijn, artikels die gedragen of beschadigd zijn worden niet geretourneerd.
 • Artikels gekocht in de fysieke shop kunnen niet terugbetaald worden. Binnen de 14 dagen en op vertoon van kasticket kunnen deze artikels geruild worden voor een nieuw item of een tegoedbon.