Retourneren

 

Als het kledingstuk ongedragen is en inclusief de originele tags, dan kan je het kledingstuk retourneren. Wij bieden een retourservice aan maar het staat je helemaal vrij de retour ook zelf te organiseren. 

Zelf retouren?

Stuur een mailtje naar hello@thewonderyears.be en vermeld hierbij het ordernummer. Zo weten wij dat we jouw pakje kunnen verwachten.

  Gebruik maken van onze retourservice?

  Het retourneren van een artikel of order via ons kost €6,95 voor verzendingen in België en €8,95 voor verzendingen uit Nederland. Dit bedrag zal afgetrokken worden van jouw tegoed na retour. 

  Hoe ga je te werk?

  1. Stuur een mailtje naar hello@thewonderyears.be en vermeld hierbij het ordernummer. Zo weten wij dat we je pakje kunnen verwachten.
  2. Vervolgens mailen wij jou een retourlabel.
  3. Print het label, kleef het op de doos en stuur het product ongebruikt terug in de originele verpakking met vermelding van je naam en ordernummer (voorbeeld #10512).
  4. Breng het pakket naar een DPD Parcel Shop naar keuze. Je kan de dichtstbijzijnde Parcel Shop vinden via volgende link:

  Terugbetaling?

  • Binnen de veertien kalenderdagen na ontvangst betalen wij jouw retour terug op dezelfde methode als de order betaald werd.
  • Wil je graag een tegoedbon? Laat het ons weten wanneer je ons op de hoogte brengt van de retour en dan mailen we de tegoedbon door na ontvangst van jouw retour.
  • Als je bestelling door de retour onder het minimumbedrag voor gratis verzending zit, wordt de niet aangerekende verzendkost alsnog afgehouden van het retourbedrag.

   Binnen welke termijn kan ik een item omruilen of retouren?

   Vanaf de dag van ontvangst van je pakket of aankoop in de winkel heb je 14 dagen de tijd om je artikel te retourneren.

   Welke items mag ik niet retouren?

   • Om hygiënische redenen, worden fopspenen en bad- & ondergoed niet geretourneerd.
   • Artikels waarvan de labels verwijderd zijn, artikels die gedragen of beschadigd zijn worden niet geretourneerd.
   • Artikels gekocht in de fysieke shop kunnen niet terugbetaald worden. Binnen de 14 dagen en op vertoon van kasticket kunnen deze artikels geruild worden voor een nieuw item of een tegoedbon.